Serveis

La Cuca Fera ofereix un servei de menjador amb cuina pròpia per a tots els infants i per tant, menús adaptats a totes les edats i necessitats.

Petits

Per als més petits, verdures triturades amb carn, peix i ous seguint les instruccions de cada família. En aquest menú es van afegint altres aliments progressivament quan ho aconsella el pediatre de l'infant.

A partir de l'any

A partir d'un any s'introdueixen els aliments sensers, de mica en mica, donant a conèixer noves textures de menjar, per passar progressivament als menús dels grans.

De dos a tres anys

A partir del dos anys hi ha dos menús adaptats a les estacions de l'any: el de tardor-hivern i el de primavera-estiu. Cada un d'ells dividit en quatre setmanes diferents i calculat per que en acabar cada setmana hagin menjat proteines, hidrats de carboni i greixos amb la varietat i les proporcions recomenades.

A més dels dinars, també s'ofereixen berenars a tots aquells que ho vulguin, seguint les mateixes pautes d'alimentació i varietat que s'han exposat en els dinars.

A part de l'alimentació i amb la mateixa importància es treballen els hàbits i valors en el menjar, per tant, tenim molta cura que els infants aprenguin a utilitzar els estris a taula, a respectar el menjar, a esperar el seu torn, a conèixer els seus gustos, a agrair els serveis a la cuina, a demanar ajuda si els cal i a descobrir la higiene, entre altres coses.

Acollida

La Cuca Fera ofereix un servei d'acollida de 7 a 9 del matí i de 5 a 7 de la tarda a totes aquelles families que per algún motiu necessitin deixar els seus fills fora de l'horari general de la llar. Aquest servei té un preu especial que es pot consultar en l'apartat de quotes.

Av. Catalunya 90 · 08756 La Palma de Cervelló · Tel: 93 672 07 75 · [email protected] Dissenyat, desenvolupat i allotjat per gueps.com