Centre La Cucafera > Sales

Sala Gatets

La Sala dels gatets és un espai reservat exclusivament pels infants de 0 a 1 any.

En aquesta sala ells fan totes les activitats diàries, inclòs el menjar i dormir.

Hi ha un espai adjunt, que s'hi accedeix per un passadís, que és el lavabo-canviador. En aquest espai hi ha a més dos WC que utilitzen els infants de 2 a 3 anys quan estan a la sala d'ús múltiple.

La sala disposa de 8 llitets pel descans, 4 tumbones per poder-los asseure, un matalàs per fer les activitats al terra i un gran mirall. També hi ha cistelles amb joguines adients per les activitats dels 8 infants que hi tenen cabuda.

Sala Gatets 1 Sala Gatets 2 Sala Gatets 3

Sala Pollets

La Sala dels pollets és un espai de 35 m2 reservat per a 13 infants d' 1 a 2 anys.

En aquesta sala fan totes les activitats programades tant pel matí com per la tarda, inclosa la psicomotricitat. També disposa d'un canviador visible desde la sala.

A partir de la 13:00 h i fins les 15:30 h la sala es converteix en el dormitori per els infants d'1 a 3 anys. Amb aquest objectiu, es recull tot el mobiliari i materials i es col.loquen els matalassos. Un cop acabada l'estona de descans es repeteix l'operació però a la inversa.

També s'utilitza per fer el joc heurístic. Es fa servir un divendres al mes, de 9:00 h a 11:45 h. Per aquesta finalitat es retira tot el material i mobiliari que hi ha, incloent-hi el material curricular i es deixa completament buida a excepció del moble fixe.

Sala Pollets 1 Sala Pollets 2 Sala Pollets 3

Sala Pandes

La Sala dels Pandes és un espai reservat exclusivament pels infants de 2 a 3 anys.

Té 45 m2 i una capacitat per a 20 alumnes i està dividida en dos espais diferenciats, un per fer-hi els jocs per racons i un altre per treballar asseguts a la taula. Té accés directe al pati i disposa d'un lavabo-canviador.

Sala Pandes 1 Sala Pandes 2 Sala Pandes 3

Menjador

La sala del menjador és un espai de 40m2 que serveix per diverses finalitats, també l'anomanem sala d'ús múltiple.

En primer lloc la comparteixen els diferents grups a les hores de menjar, tant per esmorzar com per dinar i berenar per ser la sala més propera a la cuina i tenir una comunicació directa amb aquesta mitjançant una finestra "passa plats".

Aquesta sala també està destinada per fer l'acollida dels infants entre les 7 i les 9 del matí o entre les 5 i les 7 de la tarda.

Per les tardes i fora dels horaris escolars es converteix en sala de reunions tant del personal com per a reunions amb els pares.

En cas de desdoblament d'algun dels grups, aquesta seria la sala de treball on farien les activitats i es convertiria en la "Sala dels ESQUIROLS"

El servei de menjador compleix totes les normes de Sanitat establertes i disposa del sistema de control de qualitat: APPCC (Anàlisis de perills i punts de control crítics).

Menjador 1 Menjador 2 Menjador 3

Cuina

La cuina és un espai reservat exclusivament per manipular els aliments i elaborar els diferents menjars que es fan duran el dia. Té tots els elements bàsics i sanitàriament correctes per poder-hi cuinar.

Disposa d'aigua descalcificada i d'aigua filtrada per òsmosis. Es comunica amb el menjador per una finestra "passa plats".

Cuina 1 Cuina 2

Pati

El pati és un espai a l'aire lliure que té uns 200 m2 i que comparteixen tots els infants de la llar a l'hora de l'esbarjo.

Està dividit en dos nivells que es comuniquen entre ells per una rampa.

En la part alta es poden trobar els tobogans i similars sobre un terra tou.

La part baixa és per on corren els tricicles i d'altres vehícles.

A través del pati entren i surten els infants de l'escola, ja que hi ha una porta que dóna al carrer i dos més que donen accés a les sales.

Pati 1 Pati 2 Pati 3
Av. Catalunya 90 · 08756 La Palma de Cervelló · Tel: 93 672 07 75 · [email protected] Dissenyat, desenvolupat i allotjat per gueps.com